Alhamdulillah..Tajul dah bergelar bapa semalam! Tahniah Tajul dan lsteri

Hari ini di laman IG milik penyanyi Tajul, beliau berkongsi berita gembira di mana lsterinya, Nurul Shamieza Eddie telah selamat meIahirkan seorang bayi perempuan.

Menurut beliau, anak yang diberi nama Adriana Carissa selamat diIahirkan pada 16 November pada jam 11.56 malam. Tajul sempat berterima kasih kepada semua peminat yang sering mendoakan beliau serta lsteri.

Walau bagaimanapun, Tajul masih belum bersedia berkongsi wajah anak sepenuhnya.

Yeahh! Alhamdulillah anak daddy ADRIANA CARISSA selamat diIahirkan pada 16 November mlm tdi jam 11:56.  kite lanje gambar dia skit, nanti dia dah besar.

Baru boleh tunjuk muka dia okay. Tq semua yang mendoakan, i love you so much sygg @icaaeddie

#anakdaddyandmummy #manjedaddy

Tajul dan lsteri telah berkahwin pada 10 Disember 2017. Namun perkahwinan mereka telah dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu. Baru-baru ini Tajul telah memberikan penjelasan dan telah berterus terang kerana sudah tidak mampu berseIindung disebabkan lsterinya sudah sarat mengandung.

Video :

Apa-apa pun kami mendoakan kesihatan yang baik untuk bayi dan juga lsteri tajul. Selamat datang ke alam ibu bapa. Para peminat tidak melepaskan peluang untuk memberi ucapan tahniah buat Tajul sekeluarga.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..