Anak Sham Visa dedah peng0rbanan ayahnya demi membesarkannya

D3mam Gegar Vaganza kembali meny3rang rakyat Malaysia. Antara nama-nama artis yang makin menyinar ialah Naqiu, Sham Visa, Jatt Black Dog Bone dan Wann.

Sham yang sebelum ini merupakan vokaIis kumpulan Visa mendapat tumpuan yang luar biasa dari para peminat.

Nama Sham Visa menjadi sebutan apabila penampilan beliau di Gegar Vaganza 6 tidak ubah seperti Tony Stark Iron Man atau nama sebenar pelakon tersebut adalah Robert Downey Jr.

Penampilan ini betul-betul berbeza semasa zaman muda beliau di mana style rambut belah tengah digayakan pada masa tersebut.

Malah ada yang menggelarkannya ‘hot daddy’ dan ada juga yang cuba masuk j4rum. Menurut Sham, beliau kini sudah berkeluarga, mempunyai Isteri yang cantik dan anak-anak yang bijak dan comel.

Sham telah meninggaIkan dunia hiburan kira-kira 10 tahun lalu untuk bekerja di pelantar minyak. Agak berahsia tentang keluarganya, hari ini di laman twitter, seorang lelaki telah memuat naik status yang mengatakan bahawa Sham Visa adalah ayahnya.

Didalam status @shakirmochi, beliau menyatakan ayahnya sanggup k0rbankan karier untuk membesarkan anak-anaknya. Beliau sangat berterima kasih dan begitu menghargai peng0rbanan ayahnya.

He gave his career away to raise me.

He gave away the thing he loved the most in his life to make way for me.

The s4crifices people make for others get looked over way too often. I appreciate you daddy. I love you more than words can describe.

Thank you for everything.

Warga twitter turut memberi reaksi terhadap status beliau.

Kirim salam kat ayah! Minat kumpulan dia ketika zaman lagu Untukmu Selamanya popular dulu

Daddy must be proud of you shakir belajar elok2 k. semoga berjaya dunia akhirat


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..