Ben Amir teruja bertemu dengan peminat istimewa!

Sebelum ini tuIar apabila seorang wanita istimewa, Nur Fariza Abu Hassan, 34, melukis sebuah potret wajah Ben Amir. Menurut beliau itu adalah pertama kali beliau melukis potret Ben Amir.

Hasil lukisan yang sangat cantik dan hidup telah menarik dan mencvri perhatian umum malah mendapat perhatian dari pelakon Ben Amir sendiri. Wanita bertubuh kecil ini, mengalami masaIah yang menyebabkan tumbesarannya terb4ntut. Walaupun begitu beliau tetap mempunyai keazaman dan bakat yang sangat tinggi.

Ben Amir yang mendapat tahu tentang lukisan tersebut melalui laman Twitter menyatakan minatnya untuk mebeli lukisan tersebut. Hari ini, impian menjadi kenyataan apabila Ben Amir sendiri terus datang berjumpa dengan Fariza.

Mesti Fariza berasa begitu gembira dan teruja bila artis yang digemari datang sendiri melihat hasil kerja seni beliau. Menurut Ben, beliau sangat menghargai lukisan tersebut.

It was great meeting you and your family ! Percaya tak ni 1st portrait yang Fariza lukis? 2 minggu dia lukis harap tak bosan tengok muka Ben.

We can do amazing things when we put our mind to it. Harap usaha Fariza dapat beri inspirasi kepada kita semua. Definitely will hang on my wall.

Tahniah Fariza kerana berjaya menghasilkan potret yang begitu cantik sekali. Tahniah untuk Ben sebab menggembirakan hati peminat. Rata-rata pengikut di laman IG turut berasa terharu dengan sikap yang ditunjukkan oleh Ben Amir.

Kongsi Artikel Ini :