Cincin tersekat pada jari ibu Dato’ Alha Alfa. Kekacakan abang bomba tarik perhatian netizen.

Cem4s apabila jari ibu Dato’ Alha Alfa bengk4k kerana cincin tersekat. Tengah hari tadi beliau ada memuat naik status di IG story miliknya bertanyakan pendapat dan pandangan pada yang pernah mengalami situasi yang sama.

Atas pandangan orang ramai, beliau bertindak pergi terus ke balai bomba untuk membantu mengeluarkan cincin tersebut. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan menurutnya, beliau akan terus membawa ibunya ke klinik untuk membuat pemeriksaan lanjut.

alhamdulillahh~~ setel ! tqsmm atas semua jawapan di insta story sy..tqsm bgtau ape tindakan sepatutnya n secepatnya! u guys ohsem! alhamdulillah terima kasih abang2 bomba BANDAR TUN HUSSEIN ONN, cheras..kedatangan disambut baik, sebaik2nya n selembut2nya membantu..

syukur semoga allah permudahkan segala urusan kalian..sekali nak balik, depa cakap nak jadi model kosmetik @alhaalfacosmetics_hq ok lah boleh la nanti kalau ada nak guna yg laki punya,,fondesen waterproof utk laki ka, ampa jadilah model nahh..semboq guna pili bomba tgk ilang xilang pondesen tu..hahaha..

Video :

now bawak ibu ke clinic nak xray takot ada pendar4han atau ape..semoga dipermudahkan segala urusan..tqtqtqtq yg menbantu! kalau korg nanti ada masalah yg sama, kalau baru lagi berlaku, jumpa doc, kalau doc xleh nak bantu, segera ke balai bomba mntak bantuan depa ok!setiap ujian, ada penyelesaian insha allah

p/s : bro bomba tu ajak bergamba sy amik gamba n post..jgn ampa g kacau pulak bomba tu..sy tataw kot dah kawen kang ampa jgn macam2 hahahha..kang satgi semua pompuan2 ni dok ket4tkan cincin nk g pot0ng kat sana..depa pot0ng jari ty baru tau

Terbaik la abang-abang bomba. Rata-rata peminat mengucapkan syukur tapi kebanyakannya tertarik melihat kekacakan abang bomba.hehe

Helok bam bomba tuh taw. Melting je tengok yg tetengah tu. Ahahahah

Seeggaaaakkkk nohhhhh. HAHAHA! Terimakasih abam bomba


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..