Dah besar anak Erra Fazira. Cantik sangat Aleesya sebijik macam ibu.

Kecantikan penyanyi dan ratu cantik Erra Fazira memang tidak dapat disangkal lagi. Walaupun umurnya sekarang sudah 45 tahun, tapi wajah dan personalitinya persis anak d4ra. Tidak hairan la ramai lelaki muda dan bujang beratur cuba memikat hati beliau.

Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Itulah perumpamaan yang sesuai dikatakan bila lihat wajah anaknya Engku Aleesya, 10. Aleesya merupakan anak kepada Erra bersama bekas sua4inya Engku Emran.

Baru-baru ini, Erra ada memuat naik gambar beliau bersama anak gadisnya. Sudah lama beliau tidak berkongsi gambar Aleesya dan peminat mula tertanya-tanya dan merindui si wajah cantik.

Ramai yg DM.. tanya kenapa lama tak ada gamba Aleesya.. Entah laaahh.., Skrg ni rajin post kat ig story pulak.. sedar2 dah lamaaaa tak update feed..

Nahhhh.. kita lanje gamba anakanda .. Cepatnyaaaa dia membesar.. kasut pun dah size 38 skrg. Tahun depan dah nak sama size kasut mom dah..

Ramai pengikut di IG beliau meninggaIkan komen wajah mereka bagaikan seiras. Mewarisi kejelitaan ratu cantik Malaysia satu ketika dulu.

How time flies,aleesya dh besar dh,follow dr zaman gugu gaga dulu.

Canteknyee aleesha cm mom dia jgk i love u kak erra @errafazira forever dulu kini & selamenyee.

muka alesya sebijik ikut muka mom dia.

 


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..