Dah la bagi duit, kad kredit pun Shuib bagi untuk lsteri. Bertuah Siti Sarah.

Bahagianya tengok rumah tangga Siti Sarah dan Shuib. Pas4ngan ini memang selalu berkongsi gambar dan video romantis mereka bersama. Tidak hirau dengan kec4man, mereka selesa untuk mempamerkan kemesr4an. Apa salahnya, dah halal.

Hari ini penyanyi bersuara lantang tersebut memuat naik video di laman IG miliknya. Melalui perkongsian tersebut, Shuib dilihat memberikan wang dan juga kad bank kepada Sarah.

Syukur Alhamdulillah Allah meletakkan¬† kami sekeluarga dikedudukan yg tak pernah kami duga Alhamdulillah… antara tips buat su4mi lsteri supaya murah rezeki adalah .. su4mi kene banyak bersedekah, terutamanya jangan kedekut dengan ibu!!! Ibu yg melahirkan awak ..

Kalau bagi sejuta sebulan pon belom cukup untuk bayar balik sewa yg awak pernah duduk dalam perut ibu.. jangan kedekut dengan lsteri .. lsteri pun antara pintu rezeki terbuka luas.. tapi lsteri pon jangan lah ambil kesempatan pada su4mi .. lsteri pun kena saling memahami dan jangan ambil kesempatan serta tahu kemampuan.

Kata orang, the art of give and take.

Saling memahami dan berkongsi. Ada seringgit kita belanja seringgit sama2 ada sen 10 kita fikirkan macam mana nak gandakan sama2. lsteri tak boleh derhaka dengan ibu mertua.. tampa ibu mertua awak tak boleh kenal su4mi awak. janganlah kerana sikap buruk lsteri pada ibu mertua Allah murka pada sebuah keluarga itu.. tag your husb4nd and pls tag your wif3.

Rata-rata peminat terhibur dengan reaksi Shuib yang menggelengkan kepala sambil memberi kad bank miliknya. Malah ada yang memuji sikap Shuib yang tidak kedekut untuk lsteri. Sebab itulah murah rezeki mereka sekeluarga.

Shuib dan Siti Sarah berkahwin pada Februari 2011 dan telah dikurniakan dengan 3 orang cahaya mata.

Boleh la pasangan ini dijadikan contoh. hehe


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..