Dah seminggu sakit, sukar nak bernafas. Bukan senang jadi Dato’ Aliff Syukri.

Usahawan dan jutawan terkenal Dato’ Aliff Syukri dikejarkan ke hospitaI semalam kerana mempunyai masaIah sukar untuk bernafas. Hal ini dikongsikan sendiri oleh Isterinya Datin Shahida di laman media sosiaI IG miliknya.

Menurut beliau, su4minya sudah hampir seminggu tidak sihat tetapi tidak mahu ke hospitaI. Mungkin kerana jadual harian yang padat membuatkan beliau tidak mahu ke hospitaI. Tetapi jangan risau, selepas beberapa jam di bahagian kecem4san, Dato’ Aliff Syukri telah dibenarkan pulang. Keadaan beliau juga makin bertambah baik menurut Datin.

kisah semalam @aliffsyukriterlajaklaris ni x sihat dah 1 minggu…jenuh paksa g hospitaI….

susah nak nafas katanya….duduk la kat emergency tu 4-5 jam kejap sebelum boleh balik….Alhamdulillah dah makin sihat hari ni..

Jika kita lihat, Dato’ Aliff Syukri sememangnya seorang yang sibuk bekerja. Ada sahaja benda baru yang beliau cuba. Dengan perniagaan makin berkembang dan sekarang sedang sibuk merakam lagu untuk single seterusnya. Beliau juga sibuk dengan menguruskan resort indah yang diberi nama Sugeh Resort. Mana tak penatnya, mesti tak cukup rehat.

Memang seorang yang sangat bekerja keras. Tapi walau macam manapun kesihatan kena la jaga. Lagipun dalam keadaan datin yang tengah sarat, Dato’ kena jaga kesihatan supaya boleh jaga Datin juga.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mengambil berat akan kesihatan Dato’ Aliff dan rehat secukupnya.

Dato kuat sngt bekerja tu datin , ceramah sikit suruh slow slow datin. – Netizen


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..