“Dato ambik jelah kesian saya tengok dia” – Netizen

Dato Aliff sudah sinonim dengan cerita cerita sensasinya setiap masa. Usahawan selebriti ini juga baru baru ini ada krisis dengan Syukri pemuda oku yang pernah bekerja dengannya sebelum ini, katanya dia dan Datin Shahida di f1tnah oleh pemuda tersebut dan Syukri mahu bekerja balik dengan Dato Aliff tetapi mereka tidak dapat terima atas sebab tertentu.

Semalam, tular video seorang lagi pemuda OKU datang ke rumah Dato Aliff, kali ini pemuda tersebut ingin jadi bodyguard Dato Aliff. Hasrat pemuda tersebut di kecaam oleh bodyguard Dato Aliff.

Adakah Patut abang membuka peluang untuk golongan oku nak bekerja??

Hari ini abang Terkejut Secara tiba-tiba seorang insan yang amat istimewa datang daripada Johor untuk mencari rezeki abang nak tolak tapi abang sebesar lah melihat semangat dia yang betul-betul nak mencari rezeki hari Walapun fizikal dia tidak normal..

Adakah abang patut mengambil dia bekerja?? Abang masih fobia abang takut abang akan difitnah lagi. Full video ada di YouTube tv Telajak laris

Alahai kali ini versi comey. Rata rata netizen meminta Dato Aliff menerima pemuda tersebut bekerja. Dato Aliff nampaknya setuju mengambil pemuda OKU tersebut bekerja.

Makin ramai pulak pemuda OKU ingin menjadi pekerja Dato Aliff, walaubagaimanapun kita doakan sahaja yang baik baik supaya tidak jadi seperti sebelum ini. Apa komen korang?

Sumber : Ig aliffsyukriterlajaklaris


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..