“Doktor sahkan berlaku komplikasi yang kuat dengan kondisi 50-50. Teruskan berdoa untuk anak Ali Puteh.” – Abam Bocey

Hari ini pelawak Syed Ali Mubarak atau dikenali sebagai Ali Puteh memuat naik perkongsian tentang cahaya mata kedua beliau, Sharifah Nur Ainul Mardhiah, dijadualkan melakukan pemb3dahan atas masalah kesihatan injap j4ntung terbalik dan j4ntung berIubang.

Sebelum ini Ali memuat naik status di IG miliknya setelah hampir 7 jam di dalam dewan p3mbedahan masih tiada maklum balas dari pihak doktor dan beliau masih menunggu walaupun perasaan risau yang amat tinggi.

Hampir 7jam dah kamu kt dalam bilik pemb3dahan…masih belom dpt berita…

Susah hati walid dan ibu…kamu kuat syggg!!! Walid dengan ibu tggu tau…

Terbaru abang kepada Ali yang juga seorang pelawak terkenal Abam Bocey telah memuat naik status terkini tentang perkembangan anak saudaranya. Menurut Abam, doktor yang terlibat memberitahu bahawa telah berlaku kompIikasi semasa pemb3dahan dijalankan dan berada dalam kodisi 50/50. Oleh itu beliau meminta dan menyeru kepada semua peminat dan rakyat Malaysia agar mendoakan kesihatan dan keajaiban untuk anak saudaranya itu.

Assalamualaikum kwn2 minta doakan anak buah saya…

Dalam dew4n b3dah doktor cakap ada komplikasi yang kuat… 50/50 ALLAHUAKBAR!!

Rakan-rakan artis serta peminat turut sama mendoakan adik Ainul semoga dapat kembali kesisi keluarga ibu dan walid. InsyaAllah

Ya Allah Yg Maha Berkuasa, sembuhkan lah anak syurga ini, kasihani lah ibu bapa dan saudara mara nya yg amat mengasihinya..Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan n semoga semuanya selamat…be strong to all fmly baby.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..