Doktor sahkan Sham Visa mengaIami keced3raan peti suara yang serius. Doakan semoga beliau cepat sembuh

Bermula dari konsert Gegar Vaganza minggu lalu, persembahan penyanyi Sham Visa nampak terganggu disebabkan masaIah kesih4tan.

Walaubagaimanapun, beliau masih mampu membuat persembahan yang baik dengan menyampaikan lagu Afgan, Terima Kasih Cinta sekaligus mara ke peringkat seterusnya.

Seminggu telah berlalu, keadaan beliau masih belum puIih menyebabkan beliau pergi mendapatkan raw4tan doktor. Menurutnya, hasil pemeriksaan doktor telah sahkan terdapat keced3raan yang agak serivs pada kotak suara beliau.

Malah apa yang lebih membimbangkan, keced3raan tersebut selalunya mengambil masa yang agak lama untuk kembali puIih. Sham Visa bagaimanapun akur dengan ketentuan dan berusaha untuk melakukan yang terbaik.

Disamping itu, beliau meminta agar semua pihak dan peminat untuk sama-sama mendoakan kesihatannya.

Semoga Sham Visa segera sembuh dan dapat melakukan persembahan dengan baik. Jangan risau peminat akan sentiasa berada dibelakang dan menyokong Sham Visa!

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..