Gambar sekitar Majlis Hari Lahir anak Fasha Sandha. Peminat terharu Fasha sambut hari jadi anak bersama bekas su4mi Jejai

Pelakon Fasha Sandha hari ini telah memuat naik di laman sosiaI IG miliknya tentang majlis hari lahir buat anak perempuannya Putri Raysha Jemaima yang kelima tahun.

Majlis yang bertemakan cartoon unicorn tampak meriah penuh warna warni. Memang menjadi kegiIaan kanak-kanak sebaya umur Jemyma.

Tapi apa yang menarik pandangan ialah gambar yang diletakkan adalah gambar Fasha Sandha sekeluarga bersama bekas su4minya Rizal Ashram Ramli atau Jejai. Turut hadir sama ialah anak Jejai dan bekas lsteri Nora Danish iaitu Putera Rayqal.

Alhamdulillah, mesti Jemyma seronok dapat berkumpul keluarga yang besar.

Syukur Alhamdulillah #jemymaturns5

Terima kasih Buat keluarga yang hadir.

Fasha Sandha sebelum ini berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli, pada 27 April 2012 dan bercer4i pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua anak, Putra Rayfal Ramli, 5 dan Putri Raysha Jemaima, 4.

Kemudian beliau berkahwin dengan pelakon Aidil Aziz pada March 2019 dan kini sedang hamiI anak pertama mereka. Semoga diberi kesejahteraan yang baik buat Fasha.

Video :

Selamat Hari Jadi Jemyma!

Anak ibu dah 5 tahun esok (7 Nov), How time Flies

Kesayanganku Jemyma, ibu will do anything for you and Rayfal. Anak bertuah, anak bijak, anak yang independent, tetapi terlalu cIingy dengan ibu. I love it!

Hopefully dah sampai besar boleh cIingy dengan ibu ya sayang… Ibu sayang Jemyma. Hari2 ibu rindu Jemyma dan Rayfal. Esok Jemyma dah 5 tahun, ibu harap dapat buat Jemyma Happy esok dan selamanya.¬†

Some Memories from #jemymaturns1 #jemymaturns2 #jemymaturns3 #jemymaturns4 #iburayfalraysha

Para peminat turut meninggaIkan komen ucapan sempena hari jadi Jemyma malah ada yang turut merasa terh4ru dengan sikap profesional antara Fasha dan Jejai.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..