Gambar sekitar majlis harijadi Aaisyah Dhia Rana. Meriahnya dengan tema blackpink!

Anak kepada pasangan selebriti popular Rozita Che Wan dan Zain Saidin iatu Aaisyah Dhia Rana menyambut hari lahirnya yang kelima tahun pada  1 November lalu.

Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, berkongsi beberapa foto menarik yang diambil sekitar sambutan majlis hari lahir anaknya itu menerusi ruangan Instagram.

Majlis tersebut diadakan di Mc Donalds Mutiara Damansara. Memang meriah tengok majlis untuntuk meraikan puteri kecil ini.

Menurut Che Ta, untuk tahun ini anaknya telah menyatakan hasrat untuk menggayakan tema blackpink. Wah, kecik-kecik dah pandai demand taw Ecah ni.hehe

Happy Birthday sayang mummy @aaisyahdhiarana111

Aaisyah dah siap request tema tahun ni blackpink. So mummy dah plan siap2 ikut tema blackpink untuk Aaisyah na.

Senang buat birthday kat McD ni. Tak payah pening-pening pikiaq. Tempat dah cantik, menu pun best, siap ada mascot lagi datang buat special appearance. Budak-budak pun happy, enjoy main game, McD pun bagi hadiah kat depa.

So parents boleh duk sembang catch up sambil makan. Seronok bila family & kengkawan kumpul-kumpul macam ni.

Thank you @mcdonaldsmalaysia menyenangkan kami yang busy ni.

#PartiesAtMcD #HappyBirthdayADR #AaisyahDhiaRanaTurns5

Jom tengok gambar-gambar yang dikongsikan oleh Che Ta.

Ruangan komen dipenuhi dengan ucapan harijadi untuk Aaisyah Dhia Rana.

Tapi dalam pada itu ada juga yang bergurau dengan penampilan Che Ta yang sememangnya selalu memukau dan menarik perhatian netizen.

“Ni dah macam birthday  Che Ta je”- Netizen


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..