Hael Husaini dapat kejutan hadiah kereta Toyota Vellfire!

Penyanyi dan komposer berbakat besar Hael Husaini semakin menjadi perhatian netizen. Hasil karya dari beliau yang segar dan baru meletakkan namanya antara artis yang sering menjadi sebutan pada tahun ini.

Hael Husaini hari ini telah memuat naik gambar di laman media sosiaI IG miliknya. Dalam gambar tersebut Hael Husaini dilihat sedang bergambar dengan sebuah kereta mewah siap ribbon lagi. Menurut status gambar tersebut, beliau mendapat k3jutan hadiah dari pihak pengurusannya Virus Ungu Entertainment.

Yeay boleh gi dating. Thank you to my crazy Management! Ill work harder ha

Thank you @alaynaharris Yang jadi tok dalang dengan @anne.farina . Pasni suprisekan i dengan rover pulak tau

Selain itu, menerusi sebuah video yang dikongsikan oleh seorang pengguna akaun anne.farina Hael begitu terk3jut dengan hadiah dan k3jutan yang diberikan padanya. Kenderaan mewah jenis Toyota Vellfire turut disertai dengan no plat yang ditempah khas untuk Hael VS4171.

“Ayat pertama yang keluar daripada mulut Hael ialah “betul ke ni…sump4hlah?,” kata Anne yang turut berkongsi kegembiraan dengan sahabatnya itu.

Para peminat turut berkongsi rasa gembira di ruangan komen.

Wah! Untungnya, menurut Hael hadiah tersebut adalah penghargaan untuk hasil usaha kerja keras Hael selama ini. Tahniah dari kami untuk Hael.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..