“I got your back my son, Tak sebesar zarah mereka itu penting antara kita berdua.”- Sharnaaz Ahmad

KemeIut rumahtangga antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri Noor Nabila bagaikan tidak boleh diselamatkan. Mahkamah telah menetapkan 4 Disember sebagai lanjutan kes perc3raian mereka berdua.

Mungkin kes3dihan dan bebanan yang tak tertanggung memaksa Sharnaaz Ahmad berkongsi rasa dengan para peminat dilaman IG miliknya. Menurutnya, beliau tidak mampu untuk mengubah apa yang telah berlaku (perkahwinan), tetapi sesuatu yang pasti beliau akan tetap terus berjuang untuk anaknya. Walaupun hanya boleh melihat anaknya sebagai ‘pelawat’, beliau tetap akan berusaha hingga nafas terakhir.

Things i cant change in the pass is my marriage , but things i sure can is you my boy.. im just a visitor as they wish, but i will fight, till my last breath..

I got your back my son.. tak sebesar zarah mereka itu penting antara kita berdua. Dont forget me boy @jebatjayden

Tersentuh hati membaca isi hati Sharnaaz. Siapa yang tak sedih bila berjauhan dan tidak dapat melihat dengan mata sendiri perkembangan anaknya, Jebat Jayden. Terdapat satu komen yang menarik minat kami adalah apabila salah seorang peminat bertanya tentang adakah beliau akan tetap mengahwini wanita yang sama sekiranya masa boleh diundurkan. Sharnaaz menjawab bahawa dia tetap akan mengahwini wanita yang sama kerana itu sudah tertulis dan perancangan Allah itu hebat.

Perkongsian beliau mendapat banyak reaksi yang rata-rata memberi sokongan kepada Sharnaaz. Semoga beliau terus kuat. Tak kan terpisah hubungan darah seorang ayah dan anak.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..