“Kalau ada sejuta yang menghentam, biar aku jadi perisai”- Tauke Jambu pertahankan Aliff Aziz

Susulan video pergeIutan antara pelakon dan penyanyi Aliff Aziz, ramai antara netizen yang mula mengec4m dan menghukvm segala tindakan beliau.

Oleh sebab itu, salah seorang rakan artis Tauke Jambu terpanggil untuk mempert4hankan rakannya. Menurutnya biarlah apa yang berlaku, beliau sentiasa berada di belakang rakannya. Itulah makna seorang sahabat.

salam geng… kalau ada sejuta org menghentam biar lah wa jadi perisai.. lu tak tau apa masaIah dia terus nak c4ci hin4 pehal? jadi org sikit ..

pada sahabat gua @aliffaziz91 baik atau buruk lu still sahabat gua..

Tauke berasa kesaI dengan sikap netizen yang terus menc4ci dan menghin4 Aliff. Ramai sahabat akan lari bila diuji dengan situasi sebegini. Selain beliau, penyanyi Azza dari kumpulan Elite turut memberi reaksi yang sama. Beliau juga mengakui bahawa Aliff Aziz seorang rakan yang baik.

Perkongsian tersebut mendapat banyak reaksi positif yang memuji sikap setia kawan yang ada pada Tauke Jambu. Susah senang sahabat bersama.

Aliff Aziz ditahan polis di Singapura kerana didakwa menggangu ketenteraman awam dalam keadaan m4buk. Akibat kejadian tersebut beliau didapati berg4duh dengan seorang lelaki dan membawa kepada penah4nan kerana enggan memberi kerjasama.

Btul tu.. Kdang baca ade komen yg smpai tahap menghin4.. Diri kita pon blom ttu sempurna..

Nak nasihat x salah.. Jgn smpai menghin4 m4ki semua..

Kalau sahbat lu nsihat dy bro…dy muda lg..jiwa meny3ngat…perlukn sahbat yang baik mcm lu bro..ehh!!apa aku taip ni..hehhe..

Abg @taukejambu Nsht la dy..mgkin dy perlukn kwn yang baik…trbaiklah bang…

Video pergeIutan :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..