“Kenapa lipas? Pelik-peliklah pasangan suami isteri zaman sekarang.”

8 Februari yang lalu, pasangan pelakon Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telah menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-3. Tarikh yang sama juga merupakan hari ulangtahun kelahiran untuk Syatilla Melvin.

Shaheizy Sam memuat naik kek sempena dengan ulangtahun perkahwinan mereka dan juga kek buat isterinya yang menyambut hari lahir yang ke-29. Tapi yang menarik perhatian para pengikutnya di IG ialah kek Syatilla yang berbentuk lipas! Memang sama sangat, kek itu juga dibuat dengan begitu teliti sehingga menampakkan bulu-bulu kecil di bahagian kaki β€˜lipas’ berkenaan.

Kek Anniversary decent je, tapi birthday cake dia…

Detail sungguh dengan bulu2 kat kaki tu.

Tergamak ke nak makan?. Nasib baik sedap

Perkongsian yang dibuat mendapat komen baIas dari netizen dan rakan artis. Ramai yang rasa lucu dan ‘geli’ membayangkan seekor lipas untuk dimakan.

jah4t ooo kek tu.. mau kena tet4k lapan kek tu dgn penyapu

Tak sanggup nak makan yang lipas tu. Tengok je dah geIi

Imagine bila ker4t kek tu lipas2 keluar dari kek lari bertempiaran siap ada yg terbang…

Tengok kek pon naik bulu rome. Macam mane nk suap dlm mulut

Aku camp4k kalau cake tu kt depan muka.. serius.. ser4mm.. tgok pon geIi dia allah je la tahu

Terdahulu, Sam dan Syatilla telah mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016. Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan dua orang anak, Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy. Pasangan Sam dan Syatilla ni memang selalu memuat naik perangai ‘giIa-giIa’ mereka di sosiaI media. Sweet sangat!


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..