Pasangan ini telah berkahwin 39 Tahun, setiap hari pakai pakaian sedondon

Alahai sweetnya pasangan dari Jepun ni.

Sudah menjadi perkara yang biasa apabila kita melihat pasangan kekasih memakai pakaian yang gayanya sama tetapi apa yang menjadikan mereka ini berbeza dengan yang lain adalah kerana setiap hari memakai pakaian sedondon setiap hari semenjak awal perkahwinan.

Si su ami yang dikenali sebagai Bon manakala si lsteri pula adalah Pon. Pasangan romantik ini dilihat seperti pasangan baru bercinta walaupun sebenarnya mereka telah berkahwin selama 39 tahun.

Mereka berkahwin pada 5 November 1980 dan sekarang telah berumur dalam lingkungan 60 tahun.

Melihat gaya – gaya mereka pasti membuat kita rasa berbunga bunga. Sweet sangat !!

Nampak romantik dan comel sangat bila pakai sedondon macam ni. Haa.. boleh la buat dengan pasangan masing-masing dan jangan lupa tangkap gambar untuk buat kenang-kenangan nanti hehe..

Bukan sahaja menarik kerana berpakaian sedondon tapi juga gaya yang dikenakan sangat ‘up to date’ macam orang muda. Ini menunjukkan usia bukan batas untuk seseorang itu nak bergaya. Yang penting berani dan yakin je.

Pasangan ini mula menjadi popuIar apabila anak mereka Ms.May membuka akaun IG untuk ibu bapanya pada Disember 2016. Dia kemudian sentiasa membuat update stail yang dikenakan oleh ibubapanya dilaman media sosiaI tersebut.

Ms. May juga memiliki sense of style seperti kedua orang tuanya, wow!

Viral Karena Sang Anak

Comelkan! Kalau nak tengok banyak lagi gambar boleh pergi ke IG mereka @bonpon511.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..