Pasukan penyelamat sahkan penemuan jenazah Mohd Firdaus Haji Mohamad Hanif, anak kepada pelakon Fauziah Nawi.

Semalam tuIar berita kehiIangan anak kepada pelakom veteran Fauziah Nawi, Mohd Firdaus Haji Mohamad Hanif atau lebih dikenali sebagai Pitt Hanif yang hilang ketika sedang memancing di sungai Pahang.

Menurut berita sebelum ini, bot yang dinaiki telah berIanggar dengan sebuah jambatan lalu terbelah dua. Aliran sungai yang deras membuatkan usaha beliau untuk berenang menyeIamatkan diri amat sukar.

Pasukan mencari dan menyelamat (SAR) mengesahkan penemuan may4t seorang lelaki dan ia adalah Pitt Hanif.

Aktres Fauziah Nawi memberitahu, beliau baru sahaja dimaklumkan mengenai penemuan itu oleh adiknya yang turut berada di lokasi.

Isteri dan anak-anak Pitt Hanif.

Rata-rata rakan artis dan netizen turut sama berduka dan merasai kehilangan arw4h yang disifatkan sebagai seorang yang sangat baik.

Semoga arw4h Mohd Firdaus Haji Mohamad Hanif ataupun dikenali sebagai Pit Hanif ditempatkan dikalangan orang beriman. Dan kami doakan ahli keluarga arw4h diberi kekuatan untuk menerima berita ini.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..