Sambut Ulangtahun perkahwinan, Manisnya Amyra Rosli bertudung.

Pasangan peIakon popuIar Amar Baharin dan Amyra Rosli semalam telah menyambut hari ulangtahun perkahwinan mereka yang ketiga.

Menurut perkongsian Amyra dan Amar mereka ibarat meraikan honeymoon serta babymoon di sebuah hotel di Pulau Pinang.

Makan Malam yang romantis turut dihadiri oleh si kecil Aqeef Anaqi Amar. Apa yang menjadi tumpuan para peminat ialah penampilan bertudung Amyra Rosli yang nampak manis.

Amyra dilihat mengenakan hijab setelah pulang dari umrah baru-baru ini.

11.11.19 – HAPPY 3rd ANNIVERSARY sayangku @aamyrarosli .

Alhamdulillah

Subhanallah

Syukur pada Mu Ya Allah

Sesungguhnya Engkau Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang yang melanjutkan lagi usia perkahwinan kami ini agar dapat menikmati kurniaan Mu dan menambahkan amal ibadat kami buat bekalan di sana nanti.

Ya Allah,

kami mohon pada Mu, berkatilah perkahwinan kami, kurniakanlah kepada kami rezeki yang halal, anak-anak yang soleh dan solehah, nikmat kesihatan fizikal dan mental agar dapat kami menjalankan amal ibadat kami dengan sempurna.

Walau bagaimanapun, beliau tidak mahu memberi sebarang komen atau reaksi berkenaan hal ini. Mungkin beliau perlukan masa, dan sebagai peminat teruskan memberi sokongan untuk beliau.

Selain makan malam yang romatis, Amar juga turut memberikan hadiah sebentuk cincin untuk lsteri tercinta.

Pasangan ini berkahwin pada 11 November 2016 dan mempunyai seorang anak lelaki dan Amyra kini sedang hamiI anak kedua.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..