‘Saya Berbulan-Bulan D0wn Kerana Kontr0versi Rumah Tangga Dengan Joy Revfa’ – Hafiz Hamidun

Penyanyi Hafiz Hamidun, 35, mendedahkan suatu ketika dahulu beliau merasa sangat d0wn berikutan isu rumah tangga. Suatu ketika dulu kisah perce raian Hafiz dan usahawan terkenal Joy Revfa ha ngat diperkatakan.

Melalui temubual yang dibuat bersama Mstar, beliau berasa sangat terte kan dan memikirkan reaksi dan tanggapan masyarakat. Hal ini menyebabkan semua kerjanya tergang gu.

‘Masa itu saya rasa sangat d0wn, rasa nak tidur sahaja sepanjang masa memikirkan tanggapan nega tif masyarakat terhadap saya’ katanya.

‘Benda itu menggang gu saya, bukan sesuatu yang saya mahukan sehingga menggang gu kerja dan prestasi saya’ tambahnya lagi.

Memberitahu MStar semalam dalam sidang media pelancaran vide0 klip Erra Fazira, Hafiz berkata beliau kini bahagia dan tidak mahu lagi dikaitkan dengan isu nega tif.

‘Selepas isu perkah winan itu, saya berazam untuk tidak mahu lagi dikaitkan dengan isu-isu kontr0versi’ luahnya. Menurutnya lagi, beliau kini mahu menumpukan perhatian kepada diri, karier dan perniagaannya.

‘Soal cinta bukan lagi keutamaaan’ katanya lagi sebelum menamatkan perbualan.

Hafiz Hamidun sebelum ini terkenal dalam memberi kata-kata motivasi dan juga menyanyi lagu bergenre keagamaan. Bila berlaku kontr0versi sebegitu, memang sedikit sebanyak akan mencaIarkan nama beliau.

Alhamdulillah, bukan senang nak bangun semula selepas jatuh. Kami memang ingat betul waktu itu memang Hafiz ni menjadi tumpuan media dan masyarakat. Harap nanti bertemu jod0h yang sesuai.

Korang dah dengar belum lagi ciptaan Hafiz Hamidun nyanyian Erra Fazira? Best ooo!


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..