Saya nampak bayangan arw4h Achik duduk di bawah memberi semangat- Naqiu

Semalam berlangsungnya konsert Gegar Vaganza minggu keempat. Jika sebelum ini peserta Naqiu boboy mendapat tempat teratas 3 kali berturut-turut. Tatapi unutk minggu ini persembahan beliau agak hambar.

Beliau digandingan dengan pemenang Gegar Vaganza musim kedua, Siti Nordiana membawakan lagu Gurauan Berkasih. Lagu ini asalnya dinyanyikan oleh arw4h Achik Spin bersama Nana.

Sebelum ini Naqiu ada memberitahu bahawa beliau agak terkesan untuk menyanyikan lagu ini, kerana arw4h merupakan rakannya.

Semasa persembahan berlangsung, jelas terpancar riak sebak dan sedih dari Naqiu. Menurutnya, sebelum ini beliau tidak mahu melihat gambar kemaIangan arw4h, tetapi sebelum persembahan bermula video tentang kemaIangan dipaparkan.

Hal ini menurut Naqiu menyebabkan perasaan terbuku di dalam hati dan menyebabkan beliau sukar untuk menyampaikan lagu dengan sempurna.

Beliau mendapat komen yang kurang memberangsangkan dari Tok Ram, dan juga bonda Hetty Koes Endang. Naqiu bagaimanapun bersetuju dengan komen tersebut dan akui peserta-peserta lain telah membuat persembahan yang lebih baik.

Sedih plak dengar penjelasan dari Naqiu. Naqiu turut menjelaskan kekurangan yang berlaku semalam adalah dari salahnya sendiri dan bukannya dari pihak Nana. Malah beliau amat berterima kasih pada Nana kerana memberinya semangat untuk terus menyanyikan lagu tersebut.

Rata-rata peminat seolah memahami perasaan Naqiu dan mereka tetap memberi sokongan pada beliau.

Sis pulak yang meleleh ayaq mata dengar statement ko ni dik.. Org yg x pernah kehilangan takkan rasa apa yang ko rasa dik.. Sekali terbuku dlm hati mmg menggeletar satu bdn nak habiskan.. Tahan sebak je.

Naqiu hilang semangat kerana menyanyi kan lagu arwah Achik yang rapat dengan nya dulu dia x dapat kawal emosi tapi xpe minggu depan insyaallah Naqiu akan buat lebih baik lagi alhamdulillah Naqiu xde lah terbawah sekali Naqiu dah buat yang terbaik untuk peminat semua semoga minggu dapat tebus kesilapan pada minggu Ni


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..