Sebak lihat video seorang bapa menangis ketika menikahkan anak perempuannya

Sememangnya bukan mudah untuk ibu bapa melepaskan anak-anak apabila mereka sudah besar dan ingin mendirikan rumahtangga. Tambah lagi kalau ia melibat anak gadis.

Hari ini di laman twitter tuIar apabila pemilik akaun Yasmin Sofea berkongsi video hari pernikahannya. Di dalam video tersebut, ayahnya tidak dapat mengawal rasa sedih ketika ingin membacakan lafaz akad. Suasana majlis bertukar menjadi suram seketika.

Only God knows how much along love you papa.

i will always be ur first little baby daughter.

halalkan segalanya untuk along pa.

i love u & ur the best papa i could ever have.

along sayang papa sangat.

if anyone know my papa, u will know that papa wont cry no matter what happen.

he is such a strong, strict, speak less, very fierce man & he doesn’t tell us he loves us.

but his actions speaks louder. thank you for everything u did for me all these years papa.

Perkongsian video tersebut mendapat perhatian dan reaksi daripada warga twitter. Rata-rata mereka turut merasakan kesedihan yang dialami.

Dri video ni menunjukkan seorg bapa sngt menyayangi anak perempuannya saat tanggungjawabnya selama ini perlu diserahkan pada ur husband utk dibimbing dengan penuh harapan. Setiap bapa mahukan yg terbaik utk anaknya sebagai mana yg dilakukan dengan tangannya sendiri.

ingat lagi masak akad nikah sebenarnya aku tahan sebak depan ayah aku . aku tahu jauh di sudut ayah aku dia susah nak lepaskan anak dia . hmm mujurlah lepas kahwin dduk dekat2 dgan rumah family mmg selalu akan singgah jenguk mak ayah.

Anak-anak boleh selalu menziarah dan sentiasa bertanya khabar dengan ibu bapa agar mereka tidak rasa kehilangan walaupun telah berkahwin.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..