Semua watak Kak Lina sapu. Watak gedik, watak jah4t, watak naif semua boleh. Rezeki nak kahwin la ni

Jika dulu nama Elly Mazlein hanya dikenali sebagai penyanyi yang pernah popuIar dengan lagu Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan, tapi setelah kemunculan semulanya menyertai rancangan Gegar Vaganza musim ketiga rezeki dan peluang untuk Elly Mazlein terbuka luas.

Elly Mazlein atau lebih mesra dipanggil Kak Lina bukan sahaja berbakat dalam bidang nyanyian, malah bakatnya dicungkil menjadi pengacara dan lakonan. Sejak beberapa bulan ini, wajahnya sering menghiasi televisyen dari menjadi pengacara Bintang Bersama Bintang, Anugerah Skrin sehinggalah beberapa drama.

Boleh katakan setaip drama ada Kak Lina, tak putus rezeki buat Kak Lina dan anaknya Sefia. Drama kesukaan rakyat Malaysia, Kampung People walaupun telah habis episod ditayangkan tetapi masih lagi menjadi buah mulut para penonton. Watak Minah betul-betul membuatkan penonton terhibur dengan aksi bersahaja dan gedik Kak Lina.

Di sambung pula dengan drama Pengantin Lelaki Untuk Cik Gadis, Kak Lina membawa watak antoganis Yasmin, juga berjaya membuatkan penonton rasa mar4h dan ger4m. Terbaru Kak Lina masih ladi dalam penggambaran sebuah drama Seindah Tujuh Warna Pelangi membawa watak seorang isteri yang naif dan sering dipukuI oleh su4mi.

Memang melimpah rezeki orang nak kahwin ni. Walaupun sering keluar televisyen para peminat tidak bosan kerana karakter yang dibawa adalah berbeza-beza. Itu kelebihan yang ada pada Kak Lina. Dengar kata sekarang Kak Lina tengah cuti untuk persiapan perkahwinannya dua hari lagi.

Mesti ramai yang tak sabar nak tengok majlis yang dijangka akan dibuat besar-besaran. Itu belum lagi nak tunjuk siapa bakal su4mi yang selama menjadi mist3ri.

bawak watak apa smua kak lina sapu bersih smua mnjadi! harap taon ni kak lina dpt award!

Bestnya citer ni..semua pelakon power berlakon…….j4hat nau kak lina pom pom … ger4m tgk

kami em0 tengok yasmin tapi masaIah dalam mar4h kat yasmin lawak pon ada

Kak lina smua watak mmg nk kaut ka??hahh

Kongsi Artikel Ini :