Serius lawak! Dato’ Vida sebar video Cik B buat parodi tiru Syed Saddiq!

Rata-rata tahu Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq sering memuat naik video di laman IG untuk mengupas atau berkongsi info kepada seluruh rakyat Malaysia. Namun apa yang selalu menjadi perhatian adalah cara beliau merakamkan video secara dekat.

Walaupun sering menjadi bahan gurauan, beliau tetap steady, dah jadi seperti identiti pulak. Sudah ramai juga netizen yang membuat parodi video seperti beliau tapi bagi kami ini yang paling serius kelakar!

Hari ini dilaman IG milik Dato’ Vida, beliau memuat naik satu video anaknya Cik B yang sedang membuat parodi video berkenaan Syed Sadiq. Perkongsian video tersebut mendapat reaksi dari netizen-netizen yang terhibur dengan gelagat Cik B.

TA CIA HOW

WANAKUMM

HA HA @cikb_havoc66 . .

Macam siapa ya?

Gitu

Video :

Bagaimanapun diruangan komen, Cik B turut meninggaIkan komen menyuruh ibunya memadam video tersebut. Memang terhibur betul kami dengan telatah Dato’ Vida dan Cik B.

@cikb_havoc66 cik b kne byk bsbr dgn mama..kesian cik b kne buIi ngn mama

@cikb_havoc66 cik B tak perlu nak risau pasal video tu sebab nampak kesungguhan cik B dlm meniti tangga kejayaan. Usaha cik B tu dah ada.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..