Sweetnya tengok Mawar dan suami sambut Anniversary!

Pelakon cantik Mawar Rashid semalam telah menyambut ulangtahun perkahwinannya yang kedua pada 9 november lepas. Menurut suaminya Raf Yaakob, walaupun dalam keadaan lsterinya yang agak sibuk dan kurang sihat, mereka tetap meraikan hari yang paling bermakna buat mereka berdua.

Hari ni genap 3 minggu dah Mawar shoot drama TQ Captain. Keluar pagi kadang jam 7am kadang 8am. Habis pulak kadang 11pm kadang 2/3am. Tapi Raf respect and admire her commitment and dedication to her job. Semalam kebetulan takde shooting. Raf happy lah cos she can rest a bit.

Memang tak lah Mawar nak rest. Demam2 pun, awal pagi dah ke business seminar, petang meeting with supplier, malam ada wedding. Habis wedding tu Raf tengok dia da exhausted sangat. Raf rasa nak postponed je our anniversary dinner. Tapi Mawar kata proceed je anniversary dinner tu. So ni lah gamba da habis dinner diambil dalam lift on the way nak ke kereta. Mawar da knock out habis. Badan panas and hidung berair non stop cos sinus. Jalan pun sambil tutup mata cos kepala pening rasa nak pitam. Sian anje

And today masuk set balik. Demam2 pun kat set Mawar still high in energy and full of positivity. Now that’s my lady. So strong you are. Nway next week nak shoot scene atas laut pulak. Hopefully you will recover in time. Cos kat laut ni scene agak mencabar. But don’t worry. I’ll be there with you. Setia menemani anje as usual. Sambil abang teman, sambil abang pun “kerja” sekali

“If a man expects a woman to be an angel in his life, he must first create heaven for her. Angels don’t live in hell”

Thank you for the wonderful night babylove @rafyaakob

Video :

Alahai sweet betul pasangan ni. Semoga berkekalan dan terus bahagia kami ucapkan. Mawar dan Raf berkahwin pada 2017 dan dikurniakan anak lelaki Raden Muhammad Rafael pada 13 Mac lalu.

Sebelum ini, Raf mempunyai dua orang anak,Raden Ahmad Rayyan, 8, dan Raden Seri Raysaa Chanela, 4, hasil perkahwinan dengan bekas lsteri yang lepas.

Para peminat turut meninggaIkan komen mendoakan kebahagian mereka sekeluarga.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..