“Tak sesuai Atok tu tidur sekatil”..- Chef Wan bidas tohmahan yang dibuat oleh bekas menantu

Rupanya masih belum habis lagi kisah perce raian antara anak seIebriti chef terkenal Serina Redzuawan dan bekas su aminya Gavin Edward. Mereka berce rai dengan taIak satu di Mah kamah Rendah Daerah Petaling pada 1 Ogos 2017 selepas tujuh tahun mendirikan rumah tangga. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua anak, Tristan Tareef dan Isabella Saffiya.

Baru-baru ini dilaman IG miliknya, Chef Wan ada mengkritik tentang Iarangan membawa dua orang cucunya untukĀ  bermalam dirumahnya oleh bekas menantu, Gavin.

 

Yes mereka yang melakukan ini should be punished severely.

I have always loved children and tre at them with kindness and respect.

Cucu2 saya semua saya jaga baik2 dengan penuh kasi sayang.

Yang sedihnya my ex menantu dan juga lsteri no 2 dia sanggup berebut kan anak mereka dan meIarang anak2 itu dari spent time di rumah saya kononnya saya bawa tidur cucu2 saya sekatil.

Memang jadi kebiasaan la cucu2 datang menonton TV baring2 di katil terlelap dan saya biar kan la mereka tidur sehingga pagi while i slept in my Sofa TV room.

Usually when the kids are up here they will sleep with the maid in my mother room.

That was the only time they had ever slept in my bed.

Both of them boleh fitnah kan saya konon ” tak sesuai Atok tu tidur sekatil”..

My question is mereka tahu ke apa yang berlaku di atas katil tu di antara kita 3 beranak.

Was there a proof ke yang saya ini a child moIester ke from the kids.

Did i ever do anythings to the kids that proven me to be that nature ?

OMG! They are so desperate to gain custody sampai sanggup fit nah saya tanpa sedikit bukti pun yang i have done anything wrong to the kids.

So dis gusted to hear this.

Jika ada dah lama dia report ini ke polis.

Not only that once i posted on IG a video jokingly telling Tristan my cucu yang kata ” kemaIuan dia digigit semut” dan saya minta dia tunjuk kan ( off course he didnt) .

Itu pun dia nak jadi kan bahan bukti to show i am a bad grandfather konon nak bukti kan saya ini tak bertanggung jawab mcm kita ni s e x per vert pulak!

Jadi Atok jika cucu kata pipi dia sa kit gi git dek semut di taman kita mesti la nak tengok, bo doh!

Dah tu meIarang anak2 dia dari tidur di rumah saya.

The hearing has started from now till early next year.

Its amazing how he can forget jasa2 saya yang kawin kan mereka baik2 lalu saya jaga cucu2 saya didalam pan tang sampai la mereka besar and then do this to me!

Un grateful bas tard!

Konon ada law orang putih dia kata kita Tok tak boleh tidur sekatil dgn cucu2 la pulak.

Law kepala hatuk dia!

Dah jadi Tok kita tidur la cucu2 kita.

Beside yang nak fight custody cucu2 saya ini ada lah emaknya.

What have i got to do with them as a grandfather?

They are not living with me.

Si ck up there!

Menurut Chef Wan itu adalah fitnah semata-mata dan beliau amat menyayangi cucu-cucunya.

Selain Chef Wan, Serina sendiri turut membidas dakwaan yang dibuat oleh lsteri bekas su aminya itu. Bagi Serina, beliau akan tetap mepertahankan haknya kerana risau akan kehidupan anak-anaknya nanti.

Dengan nama Allah yg maha pengasih, penyayang serta berkuasa di muka bumi ini, kata kata bia dab dari seorang mualaf yang berpura pura peIuk agama islam dan telah berkahwin dengan bekas su ami i,

biar u hina i dan keluarga, tapi jangan kurang ajar hina Allah! sekarang cuba memfit nah i macam macam, i senyap dia keluarkan banyak statement di IG hina, kutuk i dan my father.

Tuduh my father cuba nak buat benda tak baik pada cucunya sendiri? Gila ke apa?

Memang selama ni apa yang i cakap i tak tipu i gunakan Allah sebagai saksi, pekara ha ram yang di buat depan mata hanya i dan Allah yang nampak, u berani pertikaikan Allah saksi?

Hak penjagaan kepada bapa sebab dulu Gavin janji nak jaga anak bersama sama, i mula rasa teraniaya bila dia haIang i jumpa kids di sekolah dan jemput balik sekolah, dulu semua ok .

Now only Weekend je dapat jumpa,sedangkan ibu sepatutnya tak perlu ada sekatan nak jumpa anak. Yerlah dah ada cinta hati baru semua berubah. Janganlah nak belagak nak tunjuk kononnya ibu tiri yang baik,

pastu kata i abaikan dan tinggalkan anak macam tu je, never happen. Ra cun otak anak anak macam macam. Diorang jadi mangsa keadaan now.

Permainkan agama, memang i fight balik sebab i risau hal agama anak anak sebab dua dua tak ikut cara islam dalam kehidupan. I ada hak sebagai ibu untuk tuntut apa yg dijanji. U tak perlu sibuk biar mahkamah tentukan keputusan.

Seronok dan bangga rampas hak orang. Ingat apa yang u buat akan terima balasan dari Allah, roda berputar Wahai K….

Macam-macam betul yang berlaku nih. Kita orang luar ni tunggu je la keputusan mahkamah. Semua ibu bapa nak yang terbaik untuk anak-anak. Harap dapat selesai cara baik la ye. Takut anak-anak pulak jadi mangsa.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..