Takziah! Gmie Screen kehiIangan cucu sulung, Siti Adinda Raudhah

AjaI, m4ut, jod0h, pertemuan semuanya di tangan Tuhan. Tua tak menjamin ‘pergi’ dahulu dari yang muda. Itu lah yang dihadapai oleh vokaIis kumpulan Screen, Gmie.

Beliau telah memuat naik status beserta gambar terakhir bersama dengan cucunya. Menurut beliau, cucunya telah meninggaI dunia pada jam 8.41 malam semalam. Siti Adinda Raudhah dikatakan lahir tidak cukup bulan.

Allahu Akbar

Innalillahi wainna ilaihi rojiun

Perginya cucuanda tercinta Siti Adinda Raudhah pada hari Isnin (18/11/2019) jam 8.41mlm…

Al-Fatihah

Menjenguk ke laman IG milik anak Gmie screen yang juga ibu kepada arw4h, Siti Hadirah, beliau turut meluahkan rasa sedih dan hiba. Namun beliau tetap redha dengan pemergian anak yang tersayang. Menurutnya, beliau tidak sanggup melihat anaknya sakit serta badan dipenuhi wayar ketika masih hidup.

Innalillahiwainnailaihirajiun… Terime kasih ya Allah kerana meminjamkan bidadari kepadaku. Anugerah yang tak ternilai yang Dikau pernah beri kepadaku.

Adinda…

mama minta maaf mama tak dapat nak jage dinda. dinda tadi subhanAllah cantik sangat sangat.

insyaa Allah dinda tunggu mama di syurga ye dengan abah. tolong panggil mama dengan abah ye dekat sane nanti. mama pun tak sanggup nak tengok dinda mama ni dengan wayar2 sane cucuk sane sini. kesian sayang mama.

dinda penat kan. okay takpe sekarang mama bagi dinda rehat.. rehat elok2 ye dekat sane. jangan lupa mama dengan abah tau. mama abah semua orang akan rindukan dinda okay. mama abah sayang dinda.

Al-Fatihah bidadariku Siti Adinda Raudhah Binti Muhammad Ridzzuan. 

23/10/2019 – 18/11/2019

Mama bukan tak redha dinda.. Mama redha.. cuma ni kali terakhir mama pegang dinda.. mama nak peIuk cium anak mama puas2 walaupun semalam mama dah lama peIuk dinda.

Mama cuma sedih sebab lepasni mama tak dapat nak peIuk dinda nak cium dinda lagi… Mama akan rindu dinda sangat2 jangan risau k. mama abah takkan lupa dinda…

Insyaa Allah Kite akan bertemu disyurga nanti… Dinda please panggil mama abah atok nenek keluarga kite semua ye…

Al-Fatihah bidadariku

Siti Adinda Raudhah Binti Muhammad Ridzzuan…

Semoga Abang Gmie, Siti Hadirah serta keluarga diberi kekuatan untuk menerima kehiIangan insan tersayang. Rakan-rakan artis serta peminat turut meninggaIkan komen ucapan takziah buat beliau sekeluarga.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..