Terjatuh dan terhantuk semasa main futsal, vokalis Azarra Band hilang ingatan.

Hari ini tuIar dilaman media sosiaI IG milik Harry_khalifah apabila memberitahu salah seorang ahli kumpulan Azarra band Ejai telah mengalami kemaIangan semasa bermain futsal bersama rakan-rakannya.

Mohon doa2 kalian utk vokalis @azarraband_officiaI iaitu @ejai_aziz semoga cepat sembuh dari gegaran otak…sedih rasa hati apak ni bila adik2 di timpa musibah mcm gini… semoga cepat sehat ejai…

Ejai yang juga vokalis bagi kumpulan tersebut telah dikejarkan ke hospitaI Sungai Buloh untuk mendapatkan rawatan. Menurut doktor yang merawatnya, berlaku gegaran yang kuat sehingga menyebabkannya hilang ingatan. Malah terdapat juga penda rahan di dalam kepaIa akibat dari terjatuh dan terhantuk.

Menurut salah seorang ahli kumpulan, Hairol, Ejai tidak mengenali individu terdekat seperti ahli keluarga dan juga rakan-rakan. Buat masa sekarang mereka terpaksa membatalkan segala jadual persembahan untuk memberi ruang kepada Ejai untuk berehat dan mereka masih bingung dengan perkara yang berlaku.

Sy abg kepada ejai aziz , minta semua rakan2 yg mngenali adik sy ejai aziz yg kini hilang ingatan akibat terhantuk ketika bermain bola..kini beliau berada di hospitaI sg buloh , dan ingatannya agak kritikaI sy harap rakan2 yg mngenali beliau doakan smoga ingatan beliau pulih..

Tambahnya, dia berharap orang ramai dapat sama membantu medoakan Ejai supaya kesihatan dan ingatannya pulih seperti sediakala.

 

 


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..