[Vide0] Erma Fatima dan Umie Aida ‘bergaduh’ berebut jaga mak.

Dapat menjaga ibu bapa di waktu usia senja memang menjadi keinginan untuk setiap anak-anak. Pada waktu inilah anak-anak dapat menabur segala bakti untuk membalas jasa ibu dan bapa. Walau bagaimanapun, kita sering dihidangkan dengan berita ibu bapa yang di bu4ng oleh anak-anak.

Beberapa hari ini di laman media sosiaI milik pelakon dan pengarah Erma Fatima dan adiknya Umie Aida seperti ‘berp3rang’ apabila masing-masing berebut untuk menjaga ibu mereka.

Video 1 :

PERINGATAN! Hang @umieaida9 tk pyh nk berlakun batuklah..demamlah..s4kit belakanglah…

sblm ni hang dh kidn4p mak aku berhari yer.. jgn nk ambik2 mak aku lagi

Video 2 :

Hahhhh..tengok..mcm nilah jaga mak wahai @umieaida9 Dia bangun breakfast dh siap…

tghari dia nk mkn lauk anak dia dh masak. Nampak tak anak subuh jaga mak dia

Video 3 :

Kejadian semalam… harapan untuk bawa mak semah balik.. musn4h… h4ncur hati anak tahajud !!!

Anak subuh tidak mahu melepaskan ibuku.. nampak tak permainan k4sar anak subuh @ermafatima

Untung makcik Semah, anak-anak berebut nak jaga. Semoga sentiasa sihat dan dilindungi. Terhibur dengan gelagat Erma Fatima dan Umie Aida, netizen turut meninggaIkan komen untuk mereka.

Beruntung makcik semah, berebut anak nak jaga..memang patut di jadikn contoh anak2 makcik semah ni..

seronok mak kalau kita berebut nak bawak mak balik umah sendiri kan..

Semoga sikap begini menjadi ikutan buat semua orang. Kita ada satu je ibu dan bapa yang tiada ganti. Berbakti dan sayangilah sementara mereka masih ada.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..