[Vide0] Jatuh pengsan ketika buat persembahan, semoga Ayie Floor 88 cepat sembuh

Melalui laman media sosiaI rasmi milik kumpulan Floor 88, vokalis kumpulan tersebut, Ayie dikatakan telah j4tuh p3ngsan ketika sedang membuat persembahan di Konsert Gempak, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Video yang dimuat naik dalam laman IG berkenaan memaparkan detik-detik Ayie j4tuh dan p3ngsan ketika sedang menyanyi. Ayie kemudian dibawa turun dari pentas.

Kami Floor88 ingin memohon maaf kerana tidak dapat meneruskan persembahan di Konsert Gempak @negerifm.

Kami akan update progress penuh tentang kesihatan @ayieelhamf88 .

Terima kasih pada yg hadir dan tidak putus mendoakan kesihatan @ayieelhamf88

Bagaimanapun hingga kini tiada berita perkembangan terbaru mengenai keadaan Ayie. Penyanyi Baby Shima turut berkongsi berita mengenai rakannya itu. Namun ada pengguna yang menggunakan akaun palsu meninggaIkan komen bahawa ini adalah gimik semata. Dakwaan tersebut telah dijawab oleh salah seorang ahli Floor 88, Achoi. Menurutnya perkara sebegini bukanlah perkara yang boleh dijadikan bahan mainan. Dia nyata amat kesaI dengan tuduhan yang dilemparkan kepada Ayie.

@ayieelhamf88 j4tuh p3ngsan waktu show tadi di @negerifm ,.semoga @ayieelhamf88 cepat sembuh amin

Ada je yang tak kena dengan netizen ni. Kami doakan agar Ayie cepat sembuh seperti sediakala. Mungkin Ayie penat dengan kesibukkan kerja. Selepas ni boleh la rehat dulu.

Para peminat turut bersimpati dan mendoakan kesihatan Ayie. Malah ada juga yang berada di tempat kejadian mengatakan bahawa Ayie s4kit tek4k dan jelas nampak tidak sihat tetapi masih meneruskan persembahan untuk menghiburkan para penonton yang hadir.

Terkejvt tadi , masa ayie j4tuh , phone kita ikot j4tuh. get well soon ayie … please take care ur health first… apa2 pun nice performance even s4kit tekak .. u did it for us juga.

Keje keje jgk bro.. mkn, rehat smua kne ckup.. semoga dipermudahkan urusan floor 88

MasyaaAllah..may everything being ease and always in Allah blessings for him and you guys..amennn. Get well soon

Perasan bila nak nyanyi tu mcm tak bermaya. semoga cepat sembuh!

Semoga cepat sembuh.. Masa dia nyanyi pun bole nmpk penat.

Vide0 : 

Sumber : IG Floor88 by Media Cite Heboh.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..