[Vide0] “Rehatlah Sayang Abang” – Serius nak nangis dengar lelaki ni mer4ung bila kucing kesayangan m4ti

Siapa tidak sayang haiwan peliharaan? Selain dapat menemani ketika sunyi, haiwan tersebut juga turut menceriakan suasana dan amat menyeronokkan untuk bermain bersama.

SaIah satu haiwan yang kerap dipelihara adalah kucing. Kucing adalah haiwan yang sangat comel dan disukai ramai kerana sifatnya yang jinak dan suka dibelai serta manja dengan manusia. Bukan itu sahaja, menjaga kucing juga tidaklah sukar kerana cara penjagaannya sangat mudah.

Melalui perkongsian seorang lelaki di Twitter yang menggunakan akaun @rimaulah2615, kucing kesayangannya yang dijaga selama lima tahun telah m4ti.

Tengah kerja, along datang panggil teriak nama, my brother show my cat already dead a few hours sebab tak tahu.5 Years saya bela dia dari kecik sampai ke besar. I nvr cry like this before just for “Something” , maafkan abang, Amy sayang

Sayang, awak saya bela 5tahun dari baby until be a mom. Iloveyou sayang. Rehat lah sayang abang :’)

minggu lepas last time kami berdua dating pergi grooming dia :’) dpt jugak abang groom awak syg before takda :’)

This is last video me with Amy, she waiting for me back from work, and masuk rumah sama-sama bila dengar bunyi ekzos motor. Amy sayang :'(

Dia kucing sangat grang dalam bnyk bnyk kucing i, but once dgr bunyi motor i or suara i, dia first skali sampai utk masuk ruma sama sama, dia hanya manja dgn i sorg,but not with other even my parents. Thats y syg sgt sgt

Amy satu-satunya kucing abang mandikan bila dah takda nyawa lagi. Sayang abang rehat yaa . hari-hari abang datang, soon abang tanam pokok atas pusara amy sayang nie. Rehatlah sayang abang. Syurga menunggu mu

Perkongsian dari lelaki terbabit mendapat lebih 11 ribu ulang siar dan tanda suka. Malah warga twitter turut merasai kes3dihan yang dialami. Ada diantara mereka juga berkongsi pengalaman yang sama.

I know the feeling. We cried for days waktu my cat di3d last year. We tried our best to care for her until the end. My mom and my sis sampai belikan mesin utk bernafas for her but it’s too late. Rest in peace Adik. We love you.

I know how it feels. My cats pernah kena r4cun. Pernah hadap 4 ekor m4ti depan mata sampai nafas akhir. We cry so bad for something we love the most. Sabar ye.

Dulu pernah nangis mcm ni jugak sebab kucing aku m4ti terc3kik tali atas bumbung.. mer4ung serius tak tipu. ini gambar dia. Dolce. Hari pertama adopt dia. i miss u Dolce. Since then tak pernah ad kucing dah sebab the p4in was just too much.

Vide0 :

Sumber : Twitter rimaulah2615 by Media Cite Heboh


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..