Walaupun you lumpuh, kasih sayang setia I tak lumpuh – Amyza Aznan

Pelakon dan pelawak Amyza Aznan atau pun lebih mesra dengan panggilan kak Kaaia, hari ini memuat naik di laman IG milik beliau. Siaran video itu adalah bersempena dengan ulang tahun perkahwinan beliau dan su ami Khairil Idzhar yang ke -16 tahun.

Namun apa yang menge jutkan kami adalah apabila kak Kaaia memberitahu bahawa suaminya sekarang sedang Iumpuh di sebabkan strok. Terke jut dan sedih bila kami mendapat tahu hal ini.

Amyza berkahwin dengan Khairil Idzhar Md Nazir pada 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata Andre Mikhail (lahir 2006), Andrian Adam (2008) dan  Ayden Andika (2014).

even you dah Iumpuh,kasih sayang setia i tak Iumpuh

kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions, bukan tak nak share all my activities tu kat IG,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus, iaitu my husband, dia stroke. inshallah .. one fine day i will share keje2 emcee and shooting tu .

Happy anniversary su ami ku sayang,

semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga, memanja, menyayangi, mencintai b. walaupon b stroke, doa love tetap b su ami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti. dan…. terima kasih untuk lagu nyanyian baby . ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me.

Rata-rata pengikut beliau amat terkejut dan bersimpati dengan apa yang berlaku. Kata-kata positif dan semangat memenuhi ruangan komen kak Kaia. Tak sangka didalam karakter beliau yang suka bersahaja dan ketawa ada cerita yang dipendam.

Kami disini mendoakan kesembuhan dan kekuatan untuk kak Kaaia dan suami.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..