Waris kesaI peminat tak hormat nama beliau, Nekad mahu tukar nama lain!

Penyanyi Rap Waris atau nama sebenar Muzammil Alias baru-baru ini memuat naik satu video di laman IG berkenaan apa yang beliau simpan dan pendam selama ini.

Menurutnya beliau terasa kurang dihormati oleh segelintir masyarakat apabila ada yang mempersendakan namanya Waris.

Di dalam video tersebut, beliau juga memohon maaf sekiranya pernah bercakap kasar dengan peminat dan menolak permintaan untuk bergambar dengannya. Malah menurutnya ada segelintir yang memanggilnya dengan nama ‘kejelobak kejelobu’ dan itu menaikkan kemarahannya.

Oleh itu, beliau telah membuat keputusan untuk menukar namanya dan tidak mahu lagi menggunakan nama Waris. Beliau turut meminta pendapat dari para peminat nama yang sesuai untuknya.

Bagi kami mungkin peminat hanya bergurau dan itu menunjukkan mereka suka lagu yang Waris sampaikan hingga terbawa-bawa panggil apabila berjumpa dengan beliau.

Serius la tho,lu keras bro..simple sgt nk drop cmtu je..kalau tkde “manusia”mcm tu tak indah lq dunia kita waris..so ignore just take it as a semangat to moving on.you way to far already bruh in this industry.i hope this is not. Gimic ok,im in a honest mood hahaha

Bro keep yo head up. Jangan tukar nama, stay yourself and don’t let others effect you. Stay strong champ! Love & respect dari Holland.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..