WOW!Shuib dicalonkan sebagai Malaysia Prestigious Industry Award, tayang kereta mewah

Suatu ketika dulu, Shuib pernah berkongsi kisah kehidupannya yang tiada kereta, rumah dan duit ketika berkahwin dengan Siti Sarah. Itu antara pengalaman dan kisah p4hit beliau semasa awal perkahwinan.

Namun berkat usaha, kesabaran dan sokongan dari lsteri lihatlah sekarang kejayaan dan rezeki yang diterima meIimpah ruah. Hari ini beliau memuat naik status di laman IG, beliau dicalonkan sebagai salah seorang penerima Malaysia Prestigious Industry Award 2019.

Selamat pagi…. Alhamdulillah rezeki pagi Jumaat yg barakah,,di calonkan utk Malaysia Prestigious Industry Award 2019…

Semoga ade rezeki malam ni…

Terima kasih Malaysia Organisation Of Company Directors (MOCAD) …

Selain pada, terdapat satu lagi posting yang menarik minat para netizen. Dalam video tersebut Shuib dan lsterinya menaiki sebuah kereta sport mewah Chevrolet. Memang nampak mewah dan bergaya.

Dalam video tersebut Shuib bertindak sangat gentleman membuka dan menutup pintu untuk lsteri tercinta. Bagus betul layanan Shuib untuk lsteri. Patutlah murah rezeki mereka.

Rata-rata peminat turut meninggaIkan komen tentang kereta mewah milik shuib.

Sian abg @shuibsepahtu … Berapa kali take disebabkan saya semalam hantar oder kat tempat abng … Kata kata kata kata … Hahahahahahahaha … Maaf ye bang.

Tak salah kongsi kekayaan Shuib.. Hasil usaha selama ni..alhamdulillah..anak melayu yg berjaya.. . Tapi kalau boleh Cuba kurangkan skit persembahan kemewahan tu…biarlah kemewahan yg Allah bagi tu… Kongsi bersama keluarga yg tersayang.. Bila menunjuk ni akan timbul skit sifat ri4k…just nasihat.. Aku pun bukannya baik sgt.. Just belajar Dari kesiIapan lama

Alhamdulillah rezeki beliau sekeluarga. Sekarang pun mereka bukan hanya bergantung pada bidang hiburan sahaja. Mereka turut mempunyai pelbagai perniagaan lain.

Video :


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..