Youtuber, Norreen dikecam gara-gara muat naik gambar romantis dengan suami

Di zaman media sosiaI yang semakin meluas bukan artis sahaja yang menjadi tumpuan malah ada golongan yang digelarkan sebagai influencer, youtuber, instafamous juga antara yang menjadi tumpuan.

Kadang-kadang mereka ini lebih popuIar dan lebih dikenali lagi dari artis yang keluar masuk TV. Salah seorang youtuber yang terkenal dan pernah tuIar dahulu video lawak yang dibuat, Norreen.

Hari ini tuIar dan panas di twitter apabila, dia memuat naik gambar yang dianggap kurang sopan dan kurang sesuai untuk menjadi tatapan umum. Walaupun gambar tersebut bersama dengan su4minya sendiri, rata-rata netizen seakan tidak puas hati dengan gambar tersebut.

Bagaimanapun Norreen mempertahankan bahawa itu adalah su4minya, dan tiada yang saIah mengenai gambar tersebut. Tambahnya lagi sekiranya gambar tersebut memberikan impak negatif pada orang lain, sepatutnya tindakannya itu tak perlu menjadi ikutan.

Walaupun menerima pelbagai kecaman, masih ada warga twitter yang menasihati Norreen dengan cara yang berhemah.

Salam, maaf ya saya tegur. Kissing husband tu tak saIah tetapi bila upload dkt socmed perbuatan ini dikategorikan sebagai perbuatan tidak sopan di tempat awam. sewajarnya sis delete la gambar ini ya. harap dapat terima teguran ini dengan hati yg terbuka.-Netizen

Betapa maIang bagi manusia yang telah dibekalkan dengan sifat malu sejak lahir ke dunia namun akhirnya hilang sifat malu tersebut kerana kecuaian dirinya sendiri yang membiarkan diri dihanyutkan dan diperdaya oleh nafsu.-Netizen

Sebagai seorang yang dikenali seharusnya tunjuk contoh yang baik, sebab takut menjadi ikutan pada anak-anak muda. Kebanyakan pengikut-pengikut pun golongan muda dan mungkin ada golong remaja yang masih bersekolah. Apa-apa pun, menegur jangan sampai menghin4 ye.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..